Rekrytointi

Haluatko sinä olla yksi arvostetuista osaajistamme?

Olemme monipuolinen, nykyaikainen koneistusalan yritys. Meidät tunnetaan hyvästä palvelusta, laadukkaasta työn jäljestä sekä pitävistä toimitusajoista.

Etsimme lisää motivoituneita metallialan ammattilaisia riveihimme. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja viihtyisän työpaikan. Päivittäinen siisteys ja järjestys on luonnollinen asia Refimexillä. Miellyttävä ja moderni työympäristö takaa työntekijöiden viihtyvyyden, jonka kruunaa työvuoron jälkeen saunamme pehmeät löylyt.

Ylimääräinen sairauskuluvakuutus täydentää laajat työterveyspalvelumme. Kannustamme liikkumiseen työmatkoilla ja vapaa-ajalla, joten tarjoamme mahdollisuuden mm. työsuhdepyörään.

Joonaksen tie Refimexille

Sabina on työskennellyt Refimexillä useamman vuoden. Hän työskentelee varaston tehtävissä, joihin kuuluu tavaran lähettämistä, vastaanottoa ja tuotannon tarpeista huolehtimista.

Sabina

Näin lehdessä ilmoituksen ja päätin hakea, sillä minulla oli aiempaa kokemusta vastaavista varaston tehtävistä.

Refimexiä Sabina kehuu hyväksi paikaksi työskennellä.

Huumoria riittää, se on tärkeä voimavara arjen askareissa”, Sabina sanoo ja kehuu työkavereitaan.

”Työt hoidetaan tosissaan, mutta iloisella ilmeellä.”

Vapaa-ajallaan Sabina harrastaa hevosia. Hänellä on oma lämminveriratsu ja sen hoitaminen vaatiikin aikansa.

”Refimex tarjoaa joustoa työaikoihin, jos tehtävät ja työtilanne sen sallivat.”

Jyrki

Refimexillä aloitin työstökeskuksella, sen jälkeen siirryin ensin pienemmälle sorville ja sitten isommalle”, Jyrki kertoo ja lisää tuuraavansa välillä myös muilla koneilla.

Jyrki on erittäin tyytyväinen koneisiin ja työskentelyolosuhteisiin.

Refimexin konekanta uudistuu ajan mukana. Lisäksi työskentely-ympäristöstä pidetään huolta. Esimerkkeinä huolella mietityt ilmanpoistot pitävät ilmanlaadun hyvänä ja turvallisuus on uusissa koneissa kehittynyt todella hyvälle tasolle.

Kokenut osaaja kokee, että työntekijöitä kuunnellaan.

Meillä on aloitteita ja meitä kuunnellaan. Jos koulutusta tarvitaan, sitä kyllä järjestyy.

Mikä sitten on Jyrkin mielestä parasta Refimexillä?

Ehdottomasti työkaverit ja joustavuus. Autamme kaveria ja teemme hommat siten, että toisen on helppo tulla vuoroon jatkamaan. Parin pidempään Refimexillä olleen työkaverin kanssa pohdimme, että ilmeisesti meidän porukkaan on ollut helppo tulla. Uudet kaverit ovat heti mukana porukassa, ketään ei jätetä yksin, vaan hommat hoidetaan yhdessä.

Jyrki on pitkän linjan refimexiläinen ja tuli taloon jo vuonna 1990. Pitkän työuran aikana mies on nähnyt monenlaista, mutta refimexiläisen hengen vahvuus on pitänyt rautaisen osaajan Refimexillä.

Greg on kotoisin Puolasta ja on tullut taloon vuoden 2022 tuntumassa. Autoja, tietokonemallinnnusta ja skeittausta harrastava osaaja tiivistää Refimexin hengen napakasti.

Greg

Tämä on paras työpaikka mitä minulla on ikinä ollut!” Iloinen ammattilainen sanoo ja avaa ajatusta tarkemmin.

Täällä työntekijöihin ja osaamiseen luotetaan. Saamme tehtävän, jonka hoidamme turvallisesti ja tehokkaasti. On kunnia olla luottamuksen arvoinen, esimiehet ehtivät keskittyä olennaiseen.

Greg kehuu refimexiläistä kulttuuria. Huollot pelaavat ja konekanta seuraa aikaansa. Puhdas työympäristö takaa viihtyvyyden ja hommien sujumisen. Työaikojen ja tekemisen joustavuus saa kiitosta.

Työvaatteet ja kengät ovat viimeisen päälle. Turvallisuudesta ei tingitä, niinpä esimerkiksi suojalasit, kuulosuojaimet ja sen tapaiset tarvikkeet saa nopeasti jos tarvetta on. Turvallisuuskulttuuri on hyvällä tasolla, siinäkin tekijöihin luotetaan, eikä toimenpiteitä vain sanella.

Tulevaisuudessa Greg haluaa oppia lisää ohjelmoinnista.

Se antaa lisäarvoa työlleni ja pystyn niin tekemään työtäni monipuolisemmin. Meille on järjestetty jonkun verran koulutusta ja uskoisin, että saan sitä tulevaisuudessa lisää.

Tule tiimiin!

Olemme joukkue, jonka päivittäinen tehtävä on vastata tehokkaasti asiakkaidemme odotuksiin.

Yrityksemme sijaitsee Mäntässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarvittaessa avustamme myös asunnon hankinnassa.

Ota meihin yhteyttä:

Mika Nieminen
puh: 040 560 1917
email: etunimi.sukunimi @ refimex.fi

Tai alla olevalla lomakkeella!